1051 Budapest, Sas u. 25.  ·  +36 1 473 0055  ·  titkarsag@maviz.org

A Szentmiklósi Napokon is találkozhattunk a BÁCSVÍZ Zrt. munkatársaival

2021-09-13

A BÁCSVÍZ Zrt. számára fontos a minél szélesebb körű megjelenés biztosítása a különböző fesztiválokon, tematikus rendezvényeken. A közvetlen, informális kapcsolatok által a környezeti problémákra fogékony fiatalabb korosztályon keresztül a családtagok közvetett szemléletformálása érvényesül, illetve hangsúlyt kap a víziközmű szakma népszerűsítése az utánpótlást biztosító korosztályban.  

A 2021. szeptember 10-12. között Kunszentmiklóson megrendezésre került Szentmiklósi Napok tematikus rendezvény kapcsán, a BÁCSVÍZ Zrt., közszolgáltatói megjelenésével, a vízműves szakma népszerűsítése révén, továbbá a takarékos ivóvíz-felhasználás lehetőségei és a környezettudatos szennyvízelvezetés–kezelés bemutatása által a széleskörű szemléletformálást célozta meg. Ennek keretében a Bácsvizes standnál a munkatársak a fesztivál résztvevőit beszélgetéssel, játékos feladatokkal és tájékoztató kiadványok osztásával vonták be a programba.

A feladathoz kapcsolódó aktív elérést a szolgáltatási területen élő lakosok által a helyszínen kitöltött tesztlapok és jelenléti ívek képezik. A program során 55 db tesztlap került kitöltésre.  

A feladathoz kapcsolódó passzív elérést a Szentmiklósi napok szervezésével megbízott vezető által kiállított igazolása biztosítja. A rendelkezésére álló adatok alapján kb. 3 000 fő vett részt a rendezvényen, ebből a BÁCSVÍZ Zrt. standjával legalább 800 fő találkozhatott.

A program saját munkavállalók bevonásával valósult meg. A MaVíz munkatársai az előkészítési folyamatokban vettek részt, és technikai támogatást nyújtottak a lebonyolításhoz.