1051 Budapest, Sas u. 25.  ·  +36 1 473 0055  ·  titkarsag@maviz.org

Elindult „Az Élet Vize” tanulmányi verseny

2022-03-01

Elindult a Klímabarát Települések Szövetsége és a Magyar Víziközmű Szövetség által szervezett tanulmányi verseny, amely során értékes nyereményeket kapnak a legjobban teljesítők.

VEDD FEL A KESZTYŰT A KÖRNYEZETSZENNYEZÉS, A VÍZPAZARLÁS ELLEN, ÉS VEGYÉL RÉSZT A TANULMÁNYI VERSENYBEN!
Csupán 8-10 percet kell eltöltened egy új Applikációban, vagy annak honlapos tükörpárján, és máris Te lehetsz az ország egyik legjobb klímavédelmi ügynöke.

V-GO letöltése:





A Magyar Víziközmű Szövetség és a Klímabarát Települések Szövetsége konzorciuma sikeres pályázatot nyújtott be a KEHOP-2.1.7 „A víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás” kódszámú és című pályázati felhívásra, KEHOP-2.1.7-19-2019-00023 kódszámmal és „A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció” címmel, melynek keretében 24 999 999 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.


A projekt az egész ország lakosságának szemléletformálását tűzi ki célul, így lehetősége nyílik egységes, általános szemléletformálás megvalósítására, ezzel is erősítve, keretet adva a különböző víziközmű-szolgáltatók alaptevékenységét képező szemléletformálási tevékenységnek. Célja társadalom és a víz viszonyának javítása országos szinten, kiemelten hangsúlyozva a klímaváltozás egyre erősebb hatásait és az ivóvízbázis védelmével kapcsolatos fokozottabb felhasználói felelősségvállalás szükségességét.


A klímaváltozással kapcsolatosan további információkat találasz a KEHOP-2.1.7-19-2019-00023 azonosítószámú, "A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció" elnevezésű pályázat aloldalán.