1051 Budapest, Sas u. 25.  ·  +36 1 473 0055  ·  titkarsag@maviz.org

Töltsd le mobilalkalmazásunkat!

2022-07-27

Már letölthető a MaVíz szemléletformáló mobilapplikációja iOS eszközökre is.
 
Az alkalmazás ide kattintva tölthető le.
 
Az interaktív applikációban a víziközmű-szolgáltatással, valamint a csapvízzel kapcsolatos friss és aktuális hírek és információk, valamint a környezettudatossággal összefüggő praktikák és tippek találhatóak.
 
Túrázóknak, kirándulóknak hasznos információkat rejt a közkifolyókat tartalmazó térkép, amely azokat a pontokat tartalmazza, ahol a kulacsok újratölthetők csapvízzel.
A vízfogyasztás kalkulátorral pedig emlékeztetőt állíthatnak be arra vonatkozóan, hogy folyamatosan figyelmeztessen az app arra, hogy igyunk egy pohár vizet – amellyel a nap végére elérhetjük a szervezetünk számára szükséges folyadékmennyiséget.

Az applikáció segít abban, hogy még környezettudatosabbak legyünk – legyen szó víz- vagy csatornahasználatról; a klímaváltozásról vagy a felszín alatti vízkészleteinkről.
Tippek és javaslatok, edukatív kisfilmek és kiadványok, pályázatok és még sok hasznos és érdekes információ található az alkalmazásban.

Az applikáció a KEHOP-2.1.7-19-2019-00023 azonosítószámú, "A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció" elnevezésű pályázat keretében készült.